ԴՊՐՈՑԱԿԱՆ ՄԵԴԻԱՑԻԱՆ ՈՐՊԵՍ ՈՐԱԿՅԱԼ ԿՐԹՈՒԹՅԱՆ ՀԻՄՆԱՔԱՐ - Պետրոսյան Ռաֆիկ; Չոբանյան Արմինե (Բանբեր Եվրասիա միջազգային համալսարանի, 2021)
Հոդվածի նպատակն է վեր հանել հանրությանը իրազեկելու մեդիացիայի կառուցակարգերը, որի արդյունքում, միջազգային փորձի համեմատությամբ առաջարկ է արվում մեդիացիան կիրառել դպրոցներում: Դպրոցներում մեդիացիայի իրականացման անհրաժեշտությունն արժևորելով, ներկայացվել են վերջիններիս հիմնական առանձնահատկությունները և առավելությունները: