«ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՀԱԿԱԿՈՌՈՒՊՑԻՈՆ ՌԱԶՄԱՎԱՐՈՒԹՅՈՒՆԸ ԵՎ ԴՐԱ ԻՐԱԿԱՆԱՑՄԱՆ 2019-2022 ԹՎԱԿԱՆՆԵՐԻ ՄԻՋՈՑԱՌՈՒՄՆԵՐԻ ԾՐԱԳԻՐԸ ՀԱՍՏԱՏԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ» ՀՀ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ 03.10.2019Թ. ԹԻՎ 1332-Ն ՈՐՈՇՄԱՆ ՎԵՐԼՈՒԾՈՒԹՅՈՒՆ ԵՎ ԱՌԱՋԱՐԿՆԵՐ - Այվազյան Արամ (Բանբեր Եվրասիա միջազգային համալսարանի, 2020)
Հոդվածում քննարկվել է ենթարկվել «ՀՀ հակակոռուպցիոն ռազմավարությունը և դրա իրականացման 2019-2022 թվականների միջոցառումների ծրագիրը հաստատելու մասին» ՀՀ կառավարության 03.10.2019թ. թիվ 1332-ն որոշումը, արձանագրվել է դրա կարևորությունը ՀՀ պետական իշխանության կողմից ձեռնարկվող հակակոռուպցիոն համընդհանուր քաղաքականության շրջանակներում: Դրան զուգահեռ վեր են հանվել ծրագրում առկա տեսական և իրավակիրառ բնույթի մի շարք հիմնախնդիրներ, որոնց լուծման կապակցությամբ տրվել են կոնկրետ առաջարկություններ: