ՏԵՂԵԿԱՏՎԱԿԱՆ ՔԱՂԱՔԱԿՐԹՈՒԹՅԱՆ ՄԱՐԴԱԲԱՆԱԿԱՆ ՀԵՏԵՎԱՆՔՆԵՐԸ - Մանուկյան Երանուհի (Բանբեր Եվրասիա միջազգային համալսարանի, 2020)
Հոդվածը նվիրված է տեղեկատվական քաղաքակրթության զարգացման արդի միտումներին, թե ինչպես են տեղեկույթի քանակական հոսքերը հանգեցնում հասարակության հիմնովին վերակառուցմանը: Տվյալ վերլուծության համար հիմք է հանդիսացել հայտնի հետազոտողների տեսական ու գործնական եզրահանգումները, որոնք որոշակի առումով միակողմանի են, ուստի նաև փորձ է կատարվել հաղթահարել տվյալ միակողմանիությունը: