ՄԱՍՆԱԳԻՏԱԿԱՆ ՀՄՏՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ԶԱՐԳԱՑՈՒՄԸ ՈՐՊԵՍ ՄԿԾ ՄԵԹՈԴԱԿԱՆ ԲԱՂԱԴՐԱՄԱՍ - Օհանյան, Սուրեն; Բաբայան, Իրինա (Բանբեր Եվրասիա միջազգային համալսարանի, 2018)
Հոդվածում ներկայացված են շրջանավարտների գործնական հմտությունների զարգացմանը, դրանց լուծման ուղիներին, մասնավորապես՝ կառուցվածքային ստորաբաժանումների ձևավորմանը Եվրասիա միջազգային համալսարանի փորձին առնչվող հիմնավորումներ: