ՀՀ ԱԼԿՈՀՈԼԱՅԻՆ ԽՄԻՉՔՆԵՐԻ ԱՐՏԱՔԻՆ ԱՌԵՎՏՐԻ ՎԵՐԼՈՒԾՈՒԹՅՈՒՆԸ - Ալեքսանյան, Վարդան; Ալեքսանյան, Իլոնա (Բանբեր Եվրասիա միջազգային համալսարանի, 2019)
Սույն հոդվածում վերլուծված են Հայաստանի Հանրապետության ալկոհոլային խմիչքների շուկայի իրավիճակը և զարգացման հնարավորությունները։ Հոդվածում ներկայացված է ալկոհոլային խմիչքների արտադրության բարելավման հիմախնդիրները և հեռանկարները ՀՀ-ում, ինչպես նաև ալկոհոլային խմիչքների առանձին տեսակների արտադրության կառուցվածքային փոփոխությունները և արտահանման ծավալների մեծացման հնարավորությունները: